Schoonheidssalon Venlo

Schoonheidssalon in Venlo

Welkom bij Schoonheidssalon Reflections in Venlo. Mijn naam is Bianca en ik ben geboren in Harare, Zimbabwe en woon sinds 1999 in Venlo. In 2001 ben ik afgestudeerd via NOLOS opleidingen te Venlo als gediplomeerd STIVAS schoonheidsspecialiste. Direct daarna ben ik een schoonheidssalon begonnen in ‘t Ven, Venlo. Mijn professionele salon is warm en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Ik nodig u dan ook van harte uit om eens langs te komen.

Goede verzorging is belangrijk

Ik weet persoonlijk maar al te goed hoe belangrijk het is om goed voor uzelf te zorgen en af en toe even aan uzelf te denken. Hetzelfde geldt voor uw huid, deze verdient van tijd tot tijd ook de nodige aandacht. Kom tijdens een behandeling lekker tot rust en verbeter uw huid.

Heeft u behoefte aan een stralende huid? Een huid met gelijkmatige poriën, zonder tekenen van vermoeidheid of veroudering? Mijn schoonheidssalon in Venlo is erg begaan met uw huid.

Al meer dan 15 jaar behandel ik mensen met het product waar ik al vanaf het begin mee werk, namelijk Babor.

Schoonheidssalon VenloBabor

Dit merk heeft wereldwijd al meer dan 55 jaar een zeer goede naam in de schoonheidsbranche. Kwaliteit en zuivere ingrediënten zijn een vereiste voor Babor. De producten zijn dierproefvrij en vrij van minerale oliën en parabenen. Babor biedt individuele systeem verzorging met de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid. Babor staat garant voor luxe huidverzorging voor een betaalbare prijs.

Heeft u interesse in een van mijn behandelingen? Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

Zo kunt u bij ons ook terecht voor een bruidsarrangement. Vraag dus gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact met mij op.