Babor webshop

Babor webshop

Bezoekers die een goede Babor webshop zoeken, zijn bij Schoonheidssalon Reflections aan het juiste adres. Dit merk heeft wereldwijd al meer dan 55 jaar een zeer goede naam in de schoonheidsbranche. Kwaliteit en zuivere ingrediënten zijn een vereiste voor Babor. De producten zijn dierproefvrij en vrij van minerale oliën en parabenen. Babor biedt individuele systeem verzorging met de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid. Babor staat garant voor luxe huidverzorging voor een betaalbare prijs.

Schoonheidssalon Reflections

Naast de webshop, bent u ook van harte welkom onze salon eens te bezoeken. U kunt ons vinden aan de Schoolweg ‘t Ven, Venlo. U zult al snel merken dat wij het inkoopparadijs voor uw huid en zintuigen zijn. Verheugt u zich op een ontspannen behandeling door de unieke Babor producten, de meest exclusieve producten voor gezicht en lichaam? Onze deuren staan open.

WorksBabor webshophops

Naast make-up aanschaffen kunt u ook workshops volgen bij Schoonheidssalon Reflections. Dus zoekt u een leuke activiteit voor tijdens een vrijgezellenfeest? Schroom dan niet op contact op te nemen. In overleg organiseer ik leuke en leerzame make-up workshops. Tijdens deze workshop kunt u een persoonlijk make up advies ontvangen onder het genot van koffie, thee en fris met wat lekkernijen.

Wat u bijvoorbeeld kunt doen is deze workshop ‘s ochtends doen om daarna lekker met zijn allen te gaan shoppen of uit eten. De workshops worden bij mij thuis gegeven maar kan in overleg ook bij u thuis of op een andere locatie plaats vinden. De kosten zijn € 30 pp en duurt ongeveer 4 uur, afhankelijk van het aantal personen.